Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали “Мазераті”, яке перебуває в міжнародному розшуку (ОНОВЛЕНО +ФОТО)

На Закарпатті затримали  “Мазераті”, яке перебуває в міжнародному розшуку (ОНОВЛЕНО +ФОТО) Сьогодні близько 3-ї години ночі на трасі «Київ-Чоп» працівники патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Мазератті» чорного кольору. За кермом престижної іномарки перебував 40-річний житель м.Берегова.
Сьогодні вночі о 00:40 всі екіпажі патрульної поліції Ужгорода та Мукачева отрмали орієнтування від співробітників Інтерполу про авто, яке знаходиться в міжнародному розшуку.
В повідомленні була інформація про Maserati, який викрали у Чехії. Злагодженими діями вже невдовзі після повідомлення, патрульні знайшли та зупинили автівку на околиці Мукачева. За кермом був 40-річний берегівчанин, який пояснив, що авто він купив в Ужгороді за 48 000 євро від чоловіка, який проживає в Будапешті, а про міжнародний розшук автівки нічого не знає.
Патрульні викликали мукачівських слідчих. Триває розслідування.
.
На Закарпатті затримали  “Мазераті”, яке перебуває в міжнародному розшуку (ОНОВЛЕНО +ФОТО)
На Закарпатті затримали  “Мазераті”, яке перебуває в міжнародному розшуку (ОНОВЛЕНО +ФОТО)


Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: