Вхiд на сайт
Авторизацiя

Facebook запустить "секретний чат" для інтимних розмов

Facebook запустить "секретний чат" для інтимних розмовУ мессенджері Facebook тестується нова послуга "секретних чатів", прочитати які зможе тільки автор повідомлення та людина, до якого він звертається. Про це повідомила прес-служба компанії.

Повідомляється, що це дозволить користувачам обмінюватися в месенджері інформацією на делікатні теми, не побоюючись, що її зможуть прочитати сторонні. Прочитати повідомлення, відправлене в таких чатах, зможе тільки їх адресат і тільки на одному пристрої. У чаті можна також налаштувати час, після якого повідомлення будуть знищуватися.

Секретні чати поки не дозволяють пересилати відео та зображення, а також проводити платежі. На даний момент нова послуга доступна обмеженому колу користувачів Facebook в тестовому режимі. Однак планується, що незабаром ця послуга стане доступною більш широкому колу користувачів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: