Вхiд на сайт
Авторизацiя

Новий керівник "Укрпошти" планує збільшити дохід підприємства до $1 млрд протягом 3-5 років

Новий керівник "Укрпошти" планує збільшити дохід підприємства до $1 млрд протягом 3-5 роківНовопризначений генеральний директор Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта" Ігор Смілянський розраховує протягом 3-5 років збільшити дохід підприємства з нинішніх $180 млн на рік до $1 млрд.

"Якщо говорити про більш глобальні показники, то зараз дохід "Укрпошти" становить приблизно $180 млн на рік. Я б хотів, щоб він становив $1 млрд протягом трьох-п'яти років", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами керівника "Укрпошти", прибуток компанії за доходів $1 млрд становитиме близько $100-150 млн.

"Це залежатиме від багатьох факторів, зокрема, чи залучатимемо ми кредити міжнародних організацій, наскільки підвищуватимемо зарплати і скільки витрачатимемо на рекламу, але я дуже сподіваюся, що за доходу в $1 млрд прибуток компанії становитиме $100-150 млн", - уточнив керівник "Укрпошти".

Розповідаючи про прогноз фінансових результатів підприємства на 2016 рік, І. Смілянський повідомив, що до них будуть внесені суттєві корективи. "За прогнозом було приблизно те, що в минулому році. Але, думаю, що ми збільшимо і виторг і витрати", - додав він. (Прибуток "Укрпошти" у 2015 році становив 53 млн грн, дохід 4,38 млрд грн – ІФ).

І. Смілянський пояснив, що збільшення витрат підприємства буде пов'язано передусім зі збільшенням витрат на рекламу і вкладеннями в нові продукти і послуги. "Думаю, не відкрию комерційної таємниці, коли скажу, що рекламний бюджет "Укрпошти" в Києві на цей рік становить 50 тис. грн. Ви бачили хоча б одну рекламу "Укрпошти"? Цього вистачило хіба що на те, щоб роздрукувати і повісити наліпки", - наголосив керівник "Укрпошти.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України 20 квітня 2016 року призначив менеджера американського офісу KPMG І. Смілянського головою правління "Укрпошти". І. Смілянський понад 17 років пропрацював у сфері стратегічного, управлінського та фінансового консалтингу, має досвід роботи в Україні та інших країнах світу. Здобув ступінь МВА в Georgetown University і ступінь Juris Doctor у George Washington University Law School.

Він вступив на посаду з 1 липня 2016 року, а 4 липня колективу підприємства його представив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: