Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатці здають в поліцію нелегальну зброю

Закарпатці здають в поліцію нелегальну зброюУжгородець і житель Воловеччини позбулися пістолетів, а мукачівець – мисливської рушниці.

На Закарпатті триває місячник добровільної здачі зброї, під час якого можна легально позбутися незареєстрованої зброї та боєприпасів, уникнувши кримінальної відповідальності.

Так, 53-річний житель Ужгородського району здав у поліцію для знищення старий газовий пістолет, не придатний для стрільби.

44-річний житель Воловецького району приніс у поліцію пістолет для відстрілу гумових куль.

А 56-річний мукачівець здав у поліцію мисливську рушницю чеського виробництва. Зі слів чоловіка, зброю він знайшов під час ремонту свого будинку, а тепер має намір офіційно її зареєструвати.

Нагадаємо, що за нелегальне зберігання холодної, вогнепальної зброї та боєприпасів передбачено кримінальну відповідальність, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: