Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті активні студенти створили свою республіку: вибирають мера та проводять віче (ВІДЕО)

На Закарпатті активні студенти створили свою республіку: вибирають мера та проводять віче (ВІДЕО)


Традиційний молодіжний мульти-фестиваль стартував на Закарпатті. Протягом 4 днів закарпатська молодь "відриватиметься" по повній на природі.


Протягом 4 днів на Ужгородщині на базі санаторію-профілакторію УжНУ «Скалка» закарпатська молодь житиме у «Студентській республіці». Традиційно цей мультифестиваль стає ледь чи не найбажанішим молодіжним заходом літа, передає Uzh Inform.

«На сьогодні є близько 10 команд і 200 учасників. Тенденція трошки пішла на зниження, але не тому, що Студреспубліка погана, а тому, що молодь неактивна. У найкращі часи і більш активної молодіжної політики наш мультифестиваль мав близько 450 учасників. Зараз менше, але це не є глобальною проблемою, ми вдячні учасникам, за рахунок них ми спробуємо мотивувати, підняти дух нашої молоді Закарпаття»,
— каже Володимир БІЛОНКА, президент «Студентської республіки-Закарпаття»

Студентська республіка – це фестиваль, який вчить молодь не просто відпочивати, а й з користю проводити час. Тут справжнє студентське самоврядування, з виборами мера та щоденним загальним віче. Студенти сподіваються набратися позитивних вражень та мати багато сил задля проводження навчання та роботи.

Однак останніми роками спостерігається тенденція до збайдужіння молоді. Тому «Студреспубліка» прагне підштовхнути юне покоління до дій, до більш активної позиції та спонукати до усвідомлення власної важливої ролі у розвитку суспільства.

Закарпатська студреспубліка вважається однією із найкращих в Україні. Студенти тут братимуть участь у субфестивалях на будь-який смак: від конкурсів краси «Перша леді» та «Містер» Студреспубліки, «Кращого студента», КВНу, бодіарту, квесту до брейн-рингу, оргдіяльнісної гри та різноманітних спортивних змагань. А оскільки відпочинок активної молоді триває цілодобово, то ввечері – концерти, покази талантів та улюблена «нічна туса».




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: