Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті патрульні затримали злодіїв-гастролерів (ФОТО, ВІДЕО)

На Закарпатті патрульні затримали злодіїв-гастролерів (ФОТО, ВІДЕО)Трьох зловмисників зупинили на посту у Нижніх Воротах

Вчора, 4 липня до поліцейських звернувся свалявчанин, який повідомив, що з його авто викрали гроші та цінні папери.

Патрульні одразу отримали орієнтування: троє чоловіків розшукуються за грабіж, здійснений на вул. Верховинській у Сваляві. Полісмени мали зовнішні прикмети грабіжників та опис автівки, на якій вони зникли.

Працюючи на посту у Нижніх Воротах близько 12:00 патрульні помітили, що пост перетинає автомобіль Opel Vectra, схожий на той, що був в орієнтуванні. Полісмени швидко зорієнтувалися та зупинили автівку. Всередині знаходилося троє чоловіків, схожих на розшукуваних. Всі вони були не місцеві.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, з’ясувала, що гроші в розмірі 6 тис.гривень, 100 доларів та документи викрали 55-річний грузин, мешканець Луганська, та двоє 34-річних одеситів. Крадії зізналися, що доки їхній старший товариш цупив барсетку з грошима, вони чекали в машині. Потім швидко від’їхали в напрямку с.Драчино, де й викинули барсетку, в якій залишили лише документи.

Згодом потерпілий упізнав зловмисників. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

На Закарпатті патрульні затримали злодіїв-гастролерів (ФОТО, ВІДЕО)




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: