Вхiд на сайт
Авторизацiя

Продукт, що дарує довголіття: цінність, яку можна знайти... на городі

Продукт, що дарує довголіття: цінність, яку можна знайти... на городі
Головним продуктом, який подовжує тривалість життя, назвали інгредієнт із українського борщу. Ідеться про квасолю.

Американські вчені з інституту вивчення раку склали список із 10 продуктів харчування, що сприяють продовженню життя.

Квасоля, на їхню думку, має бути присутня в кожному прийомі їжі.

При цьому для зміцнення здоров'я, як вважають медики, підходить навіть консервована квасоля, яку вони рекомендують додавати практично в усі страви.

Лікарі також назвали корисні властивості квасолі:

- У ній міститься так багато цінних нутрієнтів, що конкуренції з квасолею не витримують навіть очевидно корисні продукти. Цей вид бобових містить в собі крохмаль, вуглеводи, амінокислоти, каротин, майже всі необхідні людині вітаміни (A, K, E, B1, B2, PP, B6, C) і мінерали (Ca, Fe, K, Cu, Zn, S ), а також легкозасвоювані білки, що перевершують за харчовою цінністю багато сортів риби і м'яса.

- Вживання квасолі, завдяки вмісту в ній заліза, сприяє формуванню еритроцитів, надходженню кисню в усі клітини організму, підвищенню імунітету.

- Також її рекомендують при багатьох захворюваннях - наприклад, при ревматизмі, кишкових інфекціях, захворюваннях шкіри, бронхів.

- Аргінін, присутній у квасолі, знижує рівень цукру в крові і надає інсуліноподібний ефект на процес обміну речовин, що захищає від розвитку діабету і ожиріння.

Після квасолі наступні в списку продуктів довголіття – ягоди, червона капуста, гриби, зелень, насіння льону, горіхи, кукурудза, чай і цільне зерно.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: