Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трагічна смерть на Закарпатті: внаслідок ДТП загинув пасажир, водій в реанімації

Страшна аварія сталась вчора, 3 липня, у Свалявському районі - легковик зіткнувся з вантажівкою

Трагічна смерть на Закарпатті: внаслідок ДТП загинув пасажир, водій в реанімації


Обідньої пори у неділю на автодорозі Київ-Чоп неподалік с.Ганьковиця Свалявського району сталася ДТП з потерпілими. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, 37-річний житель м.Ужгорода, керуючи автомобілем «Ауді А8» на чеських номерах, їдучи в напрямку м.Мукачева, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Там легковик зіткнувся з вантажним автомобілем «МАН» на миколаївських номерах. Вантажівка везла пиво з м.Берегова в м.Дніпро.

Внаслідок ДТП загинув 37-річний пасажир «Ауді», житель Сумської області. Сам водій іномарки був доставлений в реанімацію Свалявської ЦРЛ.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, машини затримано на спецмайданчик, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: