Вхiд на сайт
Авторизацiя

Любителям гороскопів: що віщують зірки на тиждень

Любителям гороскопів: що віщують зірки на тиждень

Гороскоп на 4-10 липня радить знакам почекати з кар'єрними звершеннями. Краще все проаналізувати та зважити на досвід.

Овен

І сьогодні, і завтра варто керуватися критеріями майбутнього. Це особливо актуально при плануванні робочого графіка. Проявіть далекоглядність і мудрість. Зодіакальний гороскоп тижня нагадує Овнам-відпускникам, що літо - це не тільки і не стільки пасивний відпочинок. Набагато більше задоволення вам принесуть екскурсійні маршрути, різні спортивні активності. Особливо цінними будуть хвилини, проведені з дорогим вашій душі Скорпіоном.

Телець

Вміння у будь-якій ситуації знаходити позитивні сторони стає візитною карткою Тельців. Оптимізм і посмішка притягують до вас людей, роблять незамінним. Фінансовий гороскоп вказує на доступність деяких життєвих благ, про яких вчора ви могли тільки мріяти. Непогано пройдуть робочі переговори, вдалими виявляться нетривалі відрядження. Події сімейного життя неоднозначні. Так, ви відчуєте себе маріонеткою в руках родича-Близнюки.

Близнюки

У перші дні липня у вашому житті з'явиться якась людина з минулого. Незалежно від того, як ви розлучилися, нинішнє спілкування буде теплим і душевним. Якщо у вас є діти дошкільного та молодшого шкільного віку, навчіть їх любові до тварин - сходіть в зоопарк або відвідайте розплідник.

Рак

Гороскоп сумісності відкриває позитивний етап у житті Раків. Ви наповнені гармонією, дивіться в майбутнє з оптимізмом. Не останню роль в перших липневих днях зіграє представник протилежної статі зі знака Стрілець. Ця людина дивуватиме вас і кожен раз буде відкриватися з нового боку. На роботі з'являться перспективні проекти, завдяки яким будні помітно зміняться. Якщо зберетеся на пікнік, простежте за температурним режимом зберігання продуктів.

Лев

Ваші сімейні будні безхмарні. Однак ситуація зміниться кардинальним чином, якщо буде порушено фінансове питання. Ви з партнером по-різному дивитеся на способи заробляння і витрати грошей. Астрологічний прогноз припускає єдине вірне рішення - пошук компромісу. Якщо роль лідера на роботі здасться вам стомлюючою, об'єднайте зусилля з чоловіком-Ваги, у вас відмінна бізнес-сумісність. Хороший момент для поповнення пляжного гардероба.

Діва

Що б не відбувалося на роботі, не піддавайтеся паніці. Будь-яку ситуацію можна якщо не виправити, то істотним чином скорегувати. Незайвим буде придивитися до вишепоставленого колеги-Овна, в недалекому майбутньому його досвід виявиться неоціненним. Хтось із друзів віддалиться від вас. Не поспішайте кидатися гучними словами, краще проаналізуйте події останніх місяців. Гороскоп здоров'я вказує Дівам на приплив сил і відмінну фізичну форму. Ваги Любовний гороскоп обіцяє яскравий тиждень, повний чуттєвості і сексуальності. Ви як ніколи хвилюєте уми і серця представників протилежної статі, але найбільше - представника знака Телець. Ближче до середини літа з'являться думки про відкриття власної справи. Наскільки б нереальними вони не були, не женіть геть мрії. Запишіть міркування, що виникли, в цьому році у вас буде привід до них повернутися. Ідеєю-фікс для жінок-Терезів стане бажання схуднення.

Скорпіон

Зверніть увагу на наповнення персональних сторінок у соціальних мережах. Велика ймовірність, що ви обмінюєтесь інформацією, яка може обернутися проти вас. Діловий гороскоп налаштовує Скорпіонів на метаморфози. Те, що вчора здавалося вам неприпустимим, сьогодні виявиться прийнятним. І навпаки. Емоційний фон тижня буде нестабільний. Порада від зірок: якщо вам не вистачає позитивних емоцій та яскравих подій – дзвоніть старому другові-Раку.

Стрілець

Персональний гороскоп на цей та наступний тиждень характеризується робочим авралом. Не виключено, що в офісі доведеться затриматися до пізнього вечора. Позитивним в даному випадку буде невеликий фінансовий бонус, який ви отримаєте в кінці місяця. У сфері міжособистісних відносин у Стрільців на перший план вийде спілкування з представником знака зодіаку Риби. Хто знає, може це любов?! У вихідні дні з'явиться привід для веселощів - з піснями і танцями.

Козеріг

Не все, що ви задумали у професійному плані, вдасться втілити в життя. Будьте готові змінити орієнтири, згенерувати чергові ідеї, залучити в роботу нових людей. Особливу ставку зробіть на колегу-Лева. Без перебільшення він є нині вашим талісманом. Особистий гороскоп вказує на зростання авантюризму у Козерогів. Доля благоволить до обдуманих вчинків без шкоди для оточуючих і для себе. А ось на хитрість і ризик краще не йти.

Водолій

Астропрогноз тижня обіцяє нові відкриття і знайомства. Будьте допитливі і комунікабельні, і ваші життєві дивіденди зростуть багаторазово. Фінансова картина досить стабільна. Більше того, ви можете дозволити забути про економію і провести ці дні з шиком. У багатьох Водоліїв виникне бажання змін в особистому житті. Правда далі думок справа не зайде. А, між тим, вам давно і безрезультатно надає увагу представник знака зодіаку Діва.

Риби

Індивідуальний гороскоп Риб нагадує про важливість такої якості, як делікатність. Це актуально, перш за все, в питаннях фінансів, політики і самопочуття. Намагайтеся не торкатися цих тем. Події липня постійно будуть повертати вас до думок про якогось Водолія. Цієї людини вам явно не вистачає.

Телеграф


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: