Вхiд на сайт
Авторизацiя

П'ятірка міст-претендентів на прийом Євробачення-2017

П'ятірка міст-претендентів на прийом Євробачення-2017
Українські міста вже відтепер готуються до прийому закордонних гостей на найбільшому світовому пісенному конкурсі Євробачення, яке наступного року відбудеться саме в Україні. Питання міста ще вирішується.

Раніше свої заявки на участь у відборі подали Київ, Дніпро, Львів і Одеса. Харків став уже п’ятим містом, яке виявило бажання провести «Євробачення-2017».

Місто надіслало офіційний запит на участь у відборі міста, в якому пройде міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017». Про це повідомила прес-служба Першого Національного телеканалу України.

Конкурс з відбору міста, в якому проводитиметься міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017, відбудеться в чотири етапи, переможця буде оголошено 1 серпня.

Нагадаємо, представниця України виконавиця кримськотатарського походження Джамала (Сусанна Джамаладінова) з піснею «1944» перемогла на 61-му Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення», фінал якого відбувся 14 травня в столиці Швеції Стокгольмі.
Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: