Вхiд на сайт
Авторизацiя

Соціальні мережі допомагають людям розслаблятися на роботі

Вчені зі Сполучених Штатів Америки провели ряд досліджень присвячених дуже популярному на сьогоднішній день питанню - чому люди витрачають велику кількість свого робочого часу на відвідування соціальних мереж?

Соціальні мережі допомагають людям розслаблятися на роботі


Більша частина респондентів відповіла, що в соціальних мережах вони розслабляються, скидають накопичену напругу і на час забувають про роботу. Таку відповідь дали 34% людей, які брали участь у масштабному дослідженні.

27% респондентів заявили, що соціальні мережі допомагають їм контактувати з родичами, друзями і просто так званими інтернет-приятелями.

Однак при цьому, існують люди, які використовують подібний метод спілкування не тільки в розважальних цілях. 24% учасників дослідження повідомили, що використовують соціальні мережі в робочих цілях, наприклад, щоб підтримувати професійні зв’язки і сприяти розвитку своєї кар’єри.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: