Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко готує почесне місце в Конституції для кримських татар

Також повинні гарантуватися права і свободи етнічних українців, росіян та інших етносів півострова Крим.

Порошенко готує почесне місце в Конституції для кримських татар


До Конституції України мають бути внесені зміни для надання права кримським татарам на самовизначення в складі суверенної України.

Також повинні повністю гарантуватися права і свободи етнічних українців, росіян та інших етносів півострова Крим.

Про це на урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди Дня Конституції України заявив президент Петро Порошенко, передає ТСН.

"Так само як деокупація Донбасу, на порядку денному стоїть і питання повернення Криму. Ще раз наголошую, що ми маємо розпочати процес внесення змін і доповнень до Розділу Х Конституції України, який називається "Автономна Республіка Крим". Це те, про що я говорив під урочистого засідання і буду повторювати. Ці зміни повною мірою витікають з невід'ємного права кримськотатарського народу на самовизначення у складі суверенної та незалежної української держави. Звичайно і зрозуміло, що з повним гарантуванням рівних прав і громадянських свобод для етнічних українців, росіян та інших етносів півострова", - заявив Порошенко.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: