Вхiд на сайт
Авторизацiя

Паводок на Закарпатті: в мережі опубліковано шокуючі масштаби НС (ФОТО, ВІДЕО)

Паводок на Закарпатті: в мережі опубліковано шокуючі масштаби НС (ФОТО, ВІДЕО)


Закарпаття ще не оговталось після руйнівного градопаду, що пройшов в декількох районах області, як у високогірних селах краю пройшли масштабні паводки. Річки вийшли з берегів та текли по місцевим дорогам та домогосподарствам.

26 червня 2016 року внаслідок сильної локальної зливи, в районі с. Луги, Рахівського району, сформувався інтенсивний місцевий стік з потужними селевими потоками, який за рахунок захаращеності відходами лісу та побутовим сміттям спричинив підтоплення прибережних смуг та 80 дворогосподарств в 3 населених пунктах Рахівського району.
- с. Луги: підтоплено 47 дворогосподарств, з них 11 житлових будинків, частково пошкоджено 2 мости;
- с. Богдан: підтоплено 9 дворогосподарств, з них 3 житлових будинки;
- с. Видричка: підтоплено 24 дворогосподарства з них 2 житлові будинки.

Мой фильм 3

Опубликовано Русланом Декетом 27 июня 2016 г.


Значної шкоди стихія нанесла і Виноградівському району. 27 червня близько 22:00 внаслідок сильної локальної зливи в районі с. Великі Ком’яти, Виноградівського району, через захаращеність придорожніх канав та зливних стоків побутовим сміттям, сталось підтоплення попередньо 15 дворогосподарств та підвальних приміщень приватних житлових будинків.

Як повідомили в У ДСНС області, станом на 22:25 опади припинились, вода з території підтоплених домогосподарств зійшла самопливом.

Для відкачки води з підвальних приміщень житлових будинків залучено чергове відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. Разом із рятувальниками над ліквідацією наслідків негоди працюють й представники органів місцевого самоврядування та мешканці відповідного населеного пункту.

Загиблих та травмованих внаслідок негоди немає.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: