Вхiд на сайт
Авторизацiя

У ДСНС повідомили про ймовірність лісових пожеж через посуху

У ДСНС повідомили про ймовірність лісових пожеж через посуху
Через значні лісові масиви Закарпаття знаходиться в зоні ризику. Варто утриматися від розведення вогню на природі.

Рятувальники закликають українців не розпалювати багаття на пікніках. Найближчим днями в Україні буде спекотно і сухо, отже можливі спонтанні займання трави та торфовищ. Фахівці також не виключають і навмисних підпалів. Рятувальники кажуть, що холодний початок літа дозволив їм підготуватися до гарячого сезону. Уряд виділив 300 мільйонів гривень на пальне для пожежних машин.

У ДСНС обіцяють ретельно моніторити ситуацію і такої кількості пожеж, як торік – не допустити. "Згадайте масові пожежі в Київські області, особливо на територіях, прилеглих до міста Києва, коли за добу у нас виникало в середньому 40 пожеж, кожна з яких була наслідком підпалів, часто замаскованих під природні явища або необережне поводження з вогнем", - розповів голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін. Про небезпеку займань нагадають також в українському гідрометцентрі.

ТСН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: