Вхiд на сайт
Авторизацiя

Євромайдан тепер і в... Британії: інакомислячі вийшли на мітинг (ФОТО)

Євромайдан тепер і в... Британії: інакомислячі вийшли на мітинг (ФОТО)
Окрім противників ЄС, у Великобританії є багато громадян, які хочуть залишитися в Європі. Небайдужа молодь взялася за рішучі дії.

Більшість прибічників виходу, і так званої незалежності Британії від ЄС – люди старшого віку, а от молодих така позиція не влаштовує.

У Лондоні ті, хто незадоволений результатами референдуму, вже вийшли протестувати. Сотні молодиків зібрались біля будинку парламенту. А на сайті британського уряду понад 1 млн. людей вже підписали петицію про повторний референдум, передають Патріоти України з посиланням на 24tv.ua.

Більшість прибічників виходу, і так званої незалежності Британії від ЄС – люди старшого віку. "Британська молодь в розпачі. Ми розчаровані, що тепер в нас може не бути можливості жити і працювати закордоном як раніше. Це може стати недоступним для нас", — сказала студентка Беатріс Боулз.

Джерело

Євромайдан тепер і в... Британії: інакомислячі вийшли на мітинг (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: