Вхiд на сайт
Авторизацiя

Штаб повідомив про втрати в зоні АТО за останню добу

Внаслідок бойових дій двоє українських військових поранено, загиблих немає.

Штаб повідомив про втрати в зоні АТО за останню добу


Про це на брифінгу 25 червня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

За словами речника АП у напрямку Луганська бойові дії велися лише у Попаснянському районі.

"Противник неодноразово застосовував міномети та бронетехніку. Вчора у цьому районі по наших позиціях було випущено 50 мін. Всього на Луганському напрямку минулої доби відбулося 9 ворожих обстрілів, зокрема 5 – із застосуванням важкого озброєння", - повідомив Лисенко.

У напрямку Донецька - у Зайцевому, Майорську, Авдіївці - відбулися ворожі мінометні обстріли, а у Пісках противник відкрив вогонь зі ствольної артилерії.

"По наших позиціях було випущено понад 130 мін та 26 снарядів. Неспокійно і на інших опорних пунктах по всій лінії зіткнення (Луганське, Верхньоторецьке, Опитне). За минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 24 ворожих обстріли, зокрема 11 – із застосуванням важкого озброєння", - додав речник АП з питань АТО.

У напрямку Маріуполя бойовики продовжують масовані обстріли українських позицій по всьому фронту, використовуючи снайперів, БМП і міномети.

"По наших позиціях було випущено понад 130 мін, спокійних ділянок на фронті немає, проте найбільшу активність противник проявляв під Мар’їнкою і Талаківкою. За минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 28 ворожих обстрілів, зокрема 10 – з важкого озброєння", - зазначив Лисенко.

Штаб повідомив про втрати в зоні АТО за останню добу


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: