Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обережно, шахраї: довірлива ужгородка залишилась без грошей через зловмисника

Під приводом того, що її син потрапив у ДТП і потрібен викуп, невідомий зловмисник виманив по телефону від матері з Ужгорода гроші в сумі 3000 гривень і 500 доларів. А син жінки саме їхав за кордон.

Обережно, шахраї: довірлива ужгородка залишилась без грошей через зловмисника


Скільки правоохоронці не застерігають громадян, аби не вірили телефонним шахраям, а закарпатці й далі стають жертвами пройдисвітів.

От і жительці м.Ужгорода зателефонував зранку на мобільний невідомий і сказав, що син жінки потрапив у ДТП. Тож якщо вона хоче порятувати сина від тюрми, то нехай дасть гроші.

Довірливу ужгородку не насторожив навіть той факт, що невідомий приховав свій номер мобільного. Жінка зібрала гроші в сумі 3000 гривень і 500 доларів. Далі, як і сказав невідомий, до її будинку підїхало таксі («Жигулі» синього кольору), і ужгородка віддала таксисту гроші.

Лише після цього мати додумалася зателефонувати сину. Той саме був на українсько-словацькому кордоні й сказав, що з ним усе гаразд, ніякого ДТП не було.

Зрозумівши, що вона стала жертвою телефонного шахрая, ужгородка зателефонувала на 102.

Зловмисника розшукують, розпочато слідство, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: