Вхiд на сайт
Авторизацiя

Довгоочікувана прем'єра: у жовтні в прокат вийде український мультфільм (ВІДЕО)

Героїв мультика озвучать Віктор Андрієнко, Сергій Сивохо, Руслана Писанка і Василь Вірастюк.

Довгоочікувана прем'єра: у жовтні в прокат вийде український мультфільм (ВІДЕО)


13 жовтня в широкий український прокат вийде вітчизняний анімаційний фільм «Микита Кожум'яка», повідомляє Cultprostir. Картину в технології 3D знімає режисер Манук Депоян. Мультиплікаційні герої в Україні заговорять голосами Віктора Андрієнка, Сергія Сивохо, Руслани Писанки, Василя Вірастюка.

«Ми з самого початку задумували зняти фільм для міжнародної аудиторії, адже мова анімації зрозуміла будь-якому глядачу. Ми адаптували сценарій у американських сценаристів, чиїм завданням було зробити реалістичні діалоги і додати в історію гумору. Після адаптації сценарію в роботу включилися американські актори, які озвучили весь фільм і по їх голосам ми робимо анімацію.

Ми постаралися в картині показати, що справжнє геройство живе не в величезній фізичній силі, а в доброму серці й силі духу. І наш головний герой, який на початку фільму хоче стати сильним і бути схожим на свого могутнього, безстрашного батька, ближче до кінця історії розуміє, що найважливіше - вірити в себе, і це допомагає йому перемогти Дракона без застосування фізичної сили, без допомоги дорослих, не вдаючись до магії, а тільки за рахунок свого характеру і кмітливості»
, - розповів Дмитро Бєлінський, продюсер картини.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: