Вхiд на сайт
Авторизацiя

Велосипед став причиною вбивства чоловіка на Закарпатті

Вбивці загрожує від 7 до 10 років тюрми.

Велосипед став причиною вбивства чоловіка на Закарпатті


Правоохоронці Хустського відділення поліції спільно з управлінням кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області розкрили умисне тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті в смт. Вишково. До суду подано клопотання про обрання запобіжного заходу щодо підозрюваного – тримання під вартою.

Правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження металевим цвяховиймачем та руками. Смерть наступила від травм голови, тулуба, лінійного перелому кісток основи черепа, множинних переломів ребер, розриву легені та больового шоку.

В ході слідства вдалося з’ясувати, що потерпілий та підозрюваний в домі останнього разом вживали спиртні напої. Конфлікт між чоловіками виник через велосипед. Потерпілий поставив свій транспортний засіб у домі підозрюваного. Власника така поведінка обурила і він попросив прибрати велосипед. Не побачивши ніякої реакції гостя, чоловік викинув транспортний засіб у двір. Через це виникла сварка, яка переросла бійку.

Підозрюваному оголошено підозру в скоєному злочині за ч. 2 ст. 121 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, спричинило смерть потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років,повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: