Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські патрульні затримали п'яного дебошира: чоловік кидався під машини (ФОТО)

Патрульні відвезли неадеквата до лікарні, де він почав чіплятись до персоналу

Мукачівські патрульні затримали п'яного дебошира: чоловік кидався під машини (ФОТО)


Вчора, 22 червня, близько 18:00 під час патрулювання у Мукачеві екіпаж патрульних отримав виклик про те, що на мосту по вул. Берегівська об’їзна невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння бігає по дорозі, чіпляється до громадян, кидається на проїжджаючі авто, чим наражає себе та інших на небезпеку.

За декілька хвилин патрульні дістались місця виклику. На проїжджій частині вони побачили чоловіка, який перебігав від одного автомобіля до іншого, змушуючи водіїв різко гальмувати та змінювати напрямок руху. Крім того, на його обличчі та одязі були плями крові, походження яких він пояснити не міг.

Молодик мав видимі ушкодження, тож полісмени запропонували йому проїхати до Мукачівської ЦРЛ для отримання необхідної медичної допомоги.

Однак під час перебування в лікарні молодик почав поводити себе неадекватно, порушувати громадський порядок, в грубій формі чіплявся до персоналу. В результаті чого зірвав роботу приймального відділення медзакладу.

Після того як один із патрульних намагався його заспокоїти та зробив вимогу припинити правопорушення, чоловік став ще агресивнішим і почав замахуватися руками, щоб нанести удар патрульному, хапав за руки, чим вчинив опір працівнику правоохоронного органу під час виконання ним своїх службових обов’язків

Полісмени доставили молодика до Мукачівського МВ для складання адмінматеріалів. Викликали слідчо-оперативну групу.

Подію внесли до Єдиного обліку досудових розслідувань, повідомили у патрульній поліції Ужгорода та Мукачева.

Мукачівські патрульні затримали п'яного дебошира: чоловік кидався під машини (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: