Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чергова автомобільна крадіжка в Ужгороді: злодія спіймали

Раніше судимий 23-річний ужгородець зважився на чергове порушення закону

Чергова автомобільна крадіжка в Ужгороді: злодія спіймали


Близько першої години ночі в Ужгородську поліцію надійшло повідомлення від молодої жительки міста. Дівчина повідомила про те, що обікрали машину її хлопця. На місце події прибула слідчо-оперативна група й патрульний наряд.

Як зясували правоохоронці, зловмисник заліз вночі в автомобіль ВАЗ-2106, який належить 23-річному ужгородцю з вул.Міцкевича. Поживою автокрадія стала автомагнітола, насос, дві флешкарти й блокнот.

За скоєння злочину поліцейські викрили 23-річного ужгородця. Цей хлопець вже має судимість за крадіжки, і от тепер знову опиниться на лаві підсудних.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, речовий доказ вилучено. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу, повідомив відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: