Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підвищення пенсійного віку в Україні: позиція Кабміну

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко повідомив про досягнення компромісного рішення з МВФ

Підвищення пенсійного віку в Україні: позиція Кабміну


"Ця тема постійно порушується, але ми постійно говоримо, і доводимо це Міжнародному валютному фонду, що наше бачення реформи пенсійної системи полягає у тому, що дефіцит Пенсійного фонду можна і треба долати не за рахунок зміни формули або параметрів пенсійної системи", – наголосив Розенко.

Міністр додав, що підвищення пенсійного віку в Україні наразі не є доцільним, оскільки це не дасть на сьогодні того ефекту, який зможе скоротити дефіцит бюджету Пенсійного фонду. За словами Павла Розенка, за рахунок детінізації доходів та збільшення кількості платників єдиного соцвнеску уряд зможе збільшити доходи Пенсійного фонду.

"Це питання порушується, але на сьогодні в меморандумі цього немає. Переговори ще тривають, і остаточного тексту немає, але вдалося досягти компромісного рішення, щоб з меморандуму ці питання жорсткої прив'язки до підвищення пенсійного віку все-таки прибрати",- сказав урядовець.

До слова, раніше про те, що Кабмін наразі не буде підвищувати пенсійний вік, говорив міністр соціальної політики Андрій Рева.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Распутин 22 червня 2016 19:46
Не нравится 0 Нравится
Не возраст нужно поднимать а зарплаты от размера которых зависят отчисления в пенсионный фонд. И нашим женщинам нужно вернуть подло украденные с помощью Тигипко-Акимовой годы. От наших женщин зависит будущее страны, и нечего их за это губить.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: