Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чотири компанії бажають реконструювати пункт пропуску на Закарпатті

Чотири компанії бажають реконструювати пункт пропуску на ЗакарпаттіКомпанія-переможець конкурсних торгів здійснить реконструкцію пункту пропуску "Лужанка" в рамках міжнародного проекту

Як повідомляють в ДФС у Закарпатській області, напередодні, 21 червня 2016 року, на митниці відкрили пропозиції конкурсних торгів від суб’єктів господарювання, один з яких у випадку перемоги, здійснюватиме відповідні роботи.

У Закарпатській митниці ДФС зазначають, що відомством забезпечено реалізацію визначену Законом України «Про здійснення державних закупівель» процедуру для створення рівних можливостей для всіх учасників торгів.

На здійснення реконструкції свої пропозиції подали чотири компанії з міста Хмельницького, Вінниці, Києва та Київської області. Всі пропозиції були подані з дотриманням встановлених законодавством вимог, у запечатаних конвертах.

Після розкриття всіх конвертів та оголошення наявних у пропозиціях документів учасники підписали відповідний протокол.

Члени комітету з конкурсних торгів кажуть, що тепер на черзі перевірка всіх відомостей зазначених в пропозиціях та оцінка кожної пропозиції. За результатами оцінки визначиться переможець, який і здійснюватиме реконструкцію пункту пропуску «Лужанка».

Нагадуємо, що Закарпатська митниця ДФС виступає партнером в підготовці та реалізації великомасштабних проектів, що фінансуються з фондів ЄС в рамках Програми прикордонного співробітництва «Європейський інструмент сусідства та партнерства»: проект – «Ефективний та безпечний кордон між Угорщиною та Україною».

Цей проект передбачає реконструкцію пункту пропуску «Лужанка – Берегшурань» та закупівлю відповідного обладнання. Паралельно відповідні заходи здійснюються й угорською стороною.

Бюджет проекту – майже 7,6 млн Євро, в тому числі грант для Закарпатської митниці ДФС – понад 2,3 млн Євро.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: