Вхiд на сайт
Авторизацiя

У центрі Ужгорода побили чоловіка

У центрі Ужгорода побили чоловіка
Інцедент стався вночі 22 червня в центральній частині міста, на вулиці Волошина. Про це повідомили в патрульній поліції Ужгорода.

На місці виклику полісмени виявили заявника. Він звернувся до поліцейських з повідомленням, що незнайомий чоловік вдарив його в обличчя та зник у невідомому напрямку.

Зі слів потерпілого патрульні встановили прикмети правопорушника та почали опрацьовувати прилеглу територію у його пошуках. Через деякий час у пров. Театральному полісмени помітили схожого за прикметами молодика. Потерпілий також вказав на нього. Полісмени затримали підозрюваного та викликали слідчих.

Потерпілого відправили на кареті швидкої до лікарні. Попереднє заключення лікаря – забійні рани спинки носа та потилиці.

Справою про нанесення тілесних ушкоджень займаються слідчі.Вночі 22 червня ужгородські патрульні отримали виклик про бійку на вул. Волошина.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: