Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські поліцейські затримали чоловіка, який 5 років ховався від слідства

Мукачівські поліцейські затримали чоловіка, який 5 років ховався від слідства
b]27-річний житель Мукачівського району протягом 5 років перебував у Києві на заробітках, де й переховувався від правоохоронців. Днями його затримали та помістили до слідчого ізолятора.[/b]

Забезпечуючи охорону громадського порядку під час святкування релігійного свята у с.Барбово, що на Мукачівщині, правоохоронці запримітили 27-річного мешканця Мукачівського району. Цей чоловік уже 5 років знаходився в розшуку за скоєння злочину.

Побачивши правоохоронців, чоловік намагався втекти. Його затримали.

Ще в 2011 році цей мукачівець попався на реалізації наркотиків. Він продав марихуану за 400 гривень. Тоді Мукачівський міськрайонний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Проте чоловік без дозволу слідчого залишив місце проживання й поїхав до Києва, де протягом останніх 5 років переховувався.

Затриманого мукачівця поміщено до ізолятора тимчасового тримання Мукачівського відділу поліції. Подальшу його долю визначатиме суд.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: