Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рятувальники оприлюднили шокуючі наслідки руйнівного граду

Рятувальники оприлюднили шокуючі наслідки руйнівного граду


Уночі та ранком 21.06.2016 на території Закарпатської області пройшла сильні зливи з градом. За оперативною інформацією місцевих органів влади та підпорядкованих підрозділів в області було частково пошкоджено покрівлі будівель різного призначення та сільськогосподарські угіддя у 37 населених пунктах, а саме:

Виноградівський район – попередньо 27 населених пунктів (житлових будинків та господарських будівель – 5218; загальноосвітніх навчальних закладів – 7; дошкільних навчальних закладів – 3; будинків культури – 5; ФАПів – 5; сільських рад – 3);

Хустський район – попередньо 9 населених пунктів (житлових будинків та господарських будівель – 1094);

Іршавський район – попередньо 1 населений пункт (житлових будинків та господарських будівель -15, дошкільних навчальних закладів - 1, школа мистецтв-1).

Інформація щодо кількості пошкоджених житлових будинків та споруд різного призначення попередня та уточнюється. Інформація про площу пошкоджених сільгоспугідь також з’ясовується.

Через негоду на території області також повалилося 20 дерев: Хустський (2 дерева) та Тячівський район (18 дерев). Усього підпорядкованими підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області розпилено 16 м.куб. деревини.

О 11:30 було залучено відділення ДПРЧ-6 м.Виноградів, у складі 4-ох осіб, на відкачку води ( 275 м.куб.) з 5 дворогосподарств в с.Онок. Підтоплення виникло у зв’язку з розливом місцевого потічка внаслідок захаращеності підмісткового простору.

Всього для проведення аварійно аварійно-рятувальних робіт від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 6 одиниць техніки та 24 чол. особового складу.

21.06.2016 проведено засідання комісій з питань ТЕБ та НС Виноградівської та Хустської РДА. На 22.06.2016 заплановано засідання комісії з питань ТЕБ та НС Закарпатської ОДА.

Комісії місцевих органів влади продовжують роботу щодо обліку пошкоджених будівель, споруд, сільськогосподарських угідь та характеру пошкоджень.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: