Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: за добу бойовики стріляли 28 разів, активно "працювали" снайпери

АТО: за добу бойовики стріляли 28 разів, активно "працювали" снайпери


За минулу добу зафіксовано 28 випадків відкриття вогню з боку бойовиків: по 13 обстрілів на Донецькому і Маріупольському напрямах і 2-на Луганському. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку укріплення ЗСУ поблизу Авдіївки і шахти Бутівка бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів, гранатометів, мінометів калібру 82 мм і важкої артилерії калібру 152 мм.

По українських силах в районі Верхньоторецька і Луганського терористи вели вогонь з автоматичних гранатометів. Українські позиції неподалік Троїцького були обстріляні з мінометів різних калібрів. З самохідних артустановок калібру 122 мм бойовики били по укріпленнях сил АТО неподалік Майорська і Миколаївки Другої.

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали позиції сил АТО зі стрілецької зброї поблизу Красногоровки, Мар'їнки і Гнутового. По силах АТО біля Новотроїцького, Водяного, Талаковки і Тарамчука стріляли з гранатометів різних систем. В районі Красногоровки і Мар'їнки також активно діяли снайпери бойовиків.

На Луганщині з кулеметів великого калібру, БМП і гранатометів терористи вели вогонь по позиціях ЗСУ поруч з Новозванівкою.
За минулу добу уздовж лінії розмежування також зафіксовано проліт трьох безпілотників.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: