Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі подробиці пожежі в кафе-піццерії на Закарпатті (ФОТО)

Стали відомі подробиці пожежі в кафе-піццерії на Закарпатті (ФОТО)Ймовірною причиною пожежі став розряд блискавки.

Сьогодні, 21 червня о 01:03 в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення про пожежу в кафе-піцерії за адресою м. Іршава вул. Білецька.

Для ліквідації загорання до місця виклику було направлено черговий караул ДПРЧ-5 м. Іршава у складі двох відділень.

Загорання виникло на другому поверсі будівлі, де розташовано більярдний зал. Пожежу виявив персонал закладу, котрий після удару блискавки відчув запах горілого на другому поверсі. Не гаючи час люди зателефонували за номером 101 та заходилися ліквідовувати пожежу підручними засобами. Озброївшись порошковими вогнегасниками вони піднялися на другий поверх та почали гасити палаючий кондиціонер.

На той час вже прибули рятувальники, вони о 01:40 ліквідували пожежу остаточно.

Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогонь встиг знищити кондиціонер та пошкодити стіни й частину майна, що знаходилося всередині. Ймовірніше за все, причиною пожежі став розряд блискавки.

Як вважають в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області, завдяки правильним і вмілим діям працівників закладу вдалося запобігти поширенню вогню на всю трьох поверхову будівлю, де окрім даного закладу розташовані кінотеатр, готель та інші орендовані приміщення, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

Стали відомі подробиці пожежі в кафе-піццерії на Закарпатті (ФОТО)
Стали відомі подробиці пожежі в кафе-піццерії на Закарпатті (ФОТО)
Стали відомі подробиці пожежі в кафе-піццерії на Закарпатті (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: