Вхiд на сайт
Авторизацiя

Незрозуміла жорстокість: на Закарпатті жінку зіштовхнули з 5 поверху (ФОТО)

Постраждалу забрала швидка. У жінки виявили черепно-мозкову травму та політравми.

Незрозуміла жорстокість: на Закарпатті жінку зіштовхнули з 5 поверху (ФОТО)


Вдень, 18 червня екіпаж мукачівських патрульних отримав повідомлення, що на вул. Писарєва з 5-го поверху випала жінка.

Патрульні оперативно дістались адреси виклику. На місці від свідків патрульні дізналися про одну з версій події, за якою 40-річну жінку штовхнув зі сходів 5-го поверху невідомий чоловік. Потерпіла скотилась поверхом нижче і опинилась на сходах, отримавши при цьому численні травми та забої.

Патрульні негайно викликали швидку, яка госпіталізувала потерпілу. За попередньою інформацією лікаря, у жінки черепно-мозкова травма та політравми.

Не зволікаючи, полісмени опитали очевидців події. За короткий час по гарячих слідах, вони виявили та затримали правопорушника. Це був 35-річний чоловік.

Що штовхнуло його на такі дії, або спричинило таку поведінку пояснити патрульним він не зміг. Усі обставини події встановить слідство, повідомила патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Незрозуміла жорстокість: на Закарпатті жінку зіштовхнули з 5 поверху (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: