Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті розшукують "санаторних" крадіїв

Правоохоронці розслідують серію крадіжок з номерів відпочивальників у санаторіях Закарпаття

На Закарпатті розшукують "санаторних" крадіїв


Цими вихідними до Мукачівського районного відділення поліції надійшли чотири заяви про крадіжки грошей від відпочиваючих місцевих санаторіїв.

Три крадіжки було задокументовано в санаторії у с.Синяк, де загалом викрадено близько 20 тисяч гривень. Четверта крадіжка - золотих виробів у с.Карпати завдала збитків на 7000 гривень.

Потерпілі на момент крадіжок перебували на процедурах, а злодії навідалися в номери в обідню перерву. Вони підібрали ключі до кімнат відпочиваючих.

За всіма фактами крадіжок розпочато слідство. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння крадіжок. Не виключено, що це може бути хтось із обслуговуючого персоналу самих санаторіїв, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: