Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенку запропонували ставити жінок на військовий облік

На офіційному сайті Президента України громадяни зареєстрували електронну петицію, в якій українці запропонували Петру Порошенко ставити жінок на військовий облік.

Порошенку запропонували ставити жінок на військовий облік


"Звертаюся до вас, шановний пане Президенте, з проханням прийняти закон про обов'язкове становленні жінок на військовий облік в Україні. Відповідно до чинного закону, "жінки, які мають професію, споріднену з відповідною військово-обліковою спеціальністю, визначеною в переліку, затвердженому Кабінетом Міністрів України , і придатні до проходження військової служби за станом здоров'я, віком та сімейним станом, беруться на військовий облік військовозобов'язаних". Я пропоную прийняти закон про обов'язковий військовий облік для жінок, який зараз діє тільки для чоловіків", – йдеться в тексті петиції.

Зазначається, що автором петиції є Дмитро Сезіонов.

Як відомо, в ЗСУ проходять службу більше 17 тис. жінок-військовослужбовців. Більше 2200 з них – офіцери. Більше 1,5 тис. осіб складали жінки пройшли службу в зоні проведення військової операції.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: