Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ми платимо кров’ю за спокій Європи, — Савченко виступила на сесії ПАРЄ

Український депутат Надія Савченко вперше виступила на сесії ПАРЄ. Член української делегації заявила, що її помилування — це не є кроком на зустріч з боку Володимира Путіна.

Ми платимо кров’ю за спокій Європи, — Савченко виступила на сесії ПАРЄ


"Помилувавши мене Путін лише показував свою зверхність. Я була викраденою. Це порушення прав людини і за це треба відповідати у Європейському суді", — заявила Савченко.

Вона також наголосила, що саме Україна зараз платить велику ціну за спокій у цілій Європі, тому українці чекають чітких послідовних кроків з боку європейських країн.

"Зараз Україна стоїть на передовому рубежі вогню. Ми платимо за спокій Європи і мир у своїй країні кров’ю і життями своїх людей", — наголосила український нардеп.

Нагадаємо, сьогодні Савченко зробила свій перший візит на засідання ПАРЄ. Члени Парламентської асамблеї Ради Європи зустріли українського депутата гучними оплесками. Колеги українки навіть піднялись з місць, щоб привітати Савченко, а вона ввічливо вклонилась.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: