Вхiд на сайт
Авторизацiя

Економіст поділився позитивним прогнозом щодо курсу гривні

Економіст поділився позитивним прогнозом щодо курсу гривні


Влітку є підстави сподіватись на ревальвацію і відносно стабільний курс валют. Про це у коментарі сайту "24" сказав керівник Українського аналітичного центру Олександр Охріменко.

На сьогоднішній момент є надія, що ми можемо побачити 24,5 (гривень за долар — "24") на міжбанку. І позитив — що влітку очікуємо ревальвацію, — відзначив аналітик.

Він додав, що особисто волів би бачити курс 20 гривень за долар, назвавши нинішній високий курс дурницею, адже доходи у гривні в українців не виросли.

На уточнююче запитання, як туристам діяти в питанні покупки валюти, Охріменко відзначив, що туристів у нас нині дуже мало.

Але якщо це справжній серйозний турист, не гастарбайтер, бо це інше питання, то у нього давно є картка, а на ній — валюта. Серйозні туристи не їздять з готівкою, — наголосив аналітик.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: