Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко призначив послів у п'ять країн

Президент України Петро Порошенко призначив надзвичайних і повноважних послів України в Малайзії, Королівстві Норвегія, Шри-Ланці, Брунеї Даруссаламі та Танзанії

Порошенко призначив послів у п'ять країн


Про це повідомляє сайт Глави держави, передає depo.ua.

"Президент Петро Порошенко призначив надзвичайних і повноважних послів України в кількох країнах", - йдеться у повідомленні.

Так, Олександра Нечитайла призначено надзвичайним і повноважним послом України в Малайзії, а Вячеслава Яцюка - на посаду надзвичайного і повноважного посла України в Королівстві Норвегія.

Надзвичайний і повноважний посол в Республіці Індія Ігор Поліха за сумісництвом представлятиме Україну в Демократичній Соціалістичній Республіці Шри-Ланка.

А Дмитро Сенік, який є Надзвичайним і Повноважним Послом України в Сінгапурі, відтепер за сумісництвом працюватиме Послом і в Брунеї Даруссаламі.

Також за сумісництвом Надзвичайним і Повноважним Послом України в Об'єднаній Республіці Танзанія призначено Посла нашої держави в Кенії Євгенія Цимбалюка.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: