Вхiд на сайт
Авторизацiя

Штаб доповів про втрати в АТО за минулу добу

Україна втратила трьох воїнів, ще один отримав поранення

Штаб доповів про втрати в АТО за минулу добу


Про це 19 червня повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Один військовослужбовець отримав поранення, несумісні з життям, під час обстрілу позицій ЗСУ поблизу Талаківки. Двоє захисників загинули, натрапивши на ворожу міну в районі с. Луганське Бахмутського району. Ще одного бійця було поранено під час цього ж інциденту поблизу Луганського", - повідомив він.

За даними штабу АТО, на Донецькому напрямку бойовики порушили режим тиші 18 разів.

Бойовики обстріляли сили АТО в районі с.Невельське, застосували гармати, обстріл вівся з артилерійських батарей, розташованих у Донецьку. Також з мінометів обстріляли позиції сил АТО в районі шахти Путилівської та Троїцького. На решті ділянок фронту Донецького напрямку важке озброєння бойовиками не застосовувалося.

Триває й надалі активне протистояння у Авдіївській промзоні та на околицях Горлівки.

У напрямку Маріуполя відбулося 20 обстрілів позицій сил АТО.

Як зазначив Мотузяник, вкрай важкою залишається обстановка у Красногорівці: бойовики застосовували танки та випустили понад 70 мін. У Мар’їнці на початку доби відбулася перестрілка з використанням стрілецької зброї та гранатометів різних систем. У Талаківці проти сил АТО ворог застосував озброєння БМП, міномети та стрілецьку зброю.

У Лебединському та Широкиному відбулися мінометні обстріли з боку НЗФ. У Гранітному відкривав вогонь ворожий снайпер.

Бойовики знову активізувалися у напрямку Луганська: відкривали вогонь у районі Попасної, випустили 12 мін по позиціях сил АТО у Новозваніці. У Новоолександрівці та Богуславському бойовики застосовували крупнокаліберні кулемети.
Штаб доповів про втрати в АТО за минулу добу

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: