Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жорстока бійка в Ужгороді: двоє потрапили до лікарні

Поліція встановила особи всіх учасників інциденту, один з них - раніше судимий

Жорстока бійка в Ужгороді: двоє потрапили до лікарні


В суботу, 18 червня до служби «102» звернувся медик Ужгородської центральної міської клінічної лікарні та повідомив, що до них доставлені два пацієнта з колото-різаними ранами. Одного було поранено в поясницю, іншого – в руку.

Слідчо-оперативна група під час виїзду встановила, що потерпілі отримали ножові поранення під час бійки на вулиці Артилерійській. Учасників конфлікту було четверо, з них один – 41-річний, раніше судимий за умисне вбивство.

З місця події правоохоронці вилучили великий кухонний ніж, яким і були нанесені поранення. Учасники інциденту освідувані, визначено стан їх алкогольного сп’яніння, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Один із потерпілих після надання медичної допомоги був відпущений додому, пацієнта з раною поясниці лишили на лікуванні в ЦМКЛ, повідомив відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: