Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Загалом зафіксовано 44 обстріли позицій Збройних Сил України, з них – по 19 на Донецькому і Маріупольському напрямках та 6 на Луганському.

АТО: бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ


Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку поблизу Красногорівки, порушуючи Мінські угоди, російські окупанти чотири рази накривали укріплення ЗСУ з мінометів калібру 82 та 120 мм та двічі з танків.

Під мінометним вогнем опинились й опорні пункти поблизу Талаківки, Широкиного та Лебединського, а позиції біля Водяного та Мар’їнки потрапили під обстріл з кулеметів та гранатометів.

На Донецькому напрямку супротивник вів вогонь по підрозділах ЗСУ у районі Зайцевого, Новгородського та Авдіївки з озброєння різних систем. Окрім того, опорні пункти поблизу Авдіївки, Невельського та шахти Путилівська (Бутівка) російські окупанти обстрілювали ще й з мінометів різних калібрів, а близько опівночі неподалік Невельського ворог вів вогонь із 122 мм САУ.

На Луганському напрямку бійців ЗСУ у районі Новозванівки окупанти обстрілювали з зеніток, а згодом долучили ще і міномети. Неподалік Попасної та Новоолександрівки по позиціях вівся вогонь з кулеметів та гранатометів різних систем.

В окремих випадках підрозділи ЗС України відкривали вогонь у відповідь.

Водночас, як раніше повідомив радник міністра МВС Зорян Шкіряк, увечері, 18 червня, в бою поблизу Водяного загинув український солдат, там, за його даними, окупанти застосували 152-мм атрилерію.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: