Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скільки має тривати тренування, щоб був результат без шкоди

Скільки має тривати тренування, щоб був результат без шкодиБагато хто думає, що хорошого багато не буває. Чим його більше, тим краще. Теж саме стосується і тренувань у спортзалах.

Жінки, які мріють схуднути і чоловіки, охочі накачати м'язи, просто прописуються там, годинами катуючи себе на тренажерах.

Недавнє дослідження, проведене в Університеті Копенгагена, показує, що присвячувати тренувань слід не більше ніж півгодини на день.

Цей час ефективно діє на всі системи організму. Решту часу не приносить ніякої користі, а тільки викликає перенапруження м'язів і загальну втому.

В ході дослідження, молоді люди у віці від 20 до 30 років, які на протязі 13-ти тижнів здійснювали щоденні 30-хвилинні тренування, втратили на 40% більше ваги, ніж їх товариші, які займалися більше години в день.

Читайте також: Дієві методи від болю в м'язах після тренажерного залу

Дослідники вважають, що за годину тренувань спалювалося занадто багато калорій, які за межами спортзалу компенсувалися щільним вечерею, так як організм прагнув відновити сили.

До того ж, після виснажливих тренувань, залишок дня випробовувані проводили в повному спокої і дуже мало рухалися, вважаючи, що залу цілком достатньо, а це теж сприяло поверненню скинутих кілограмів.

У середньому, людина, яка не відвідує тренувань, 39,7% часу неспання проводить в русі (ходить пішки в магазин або на роботу, згрібає листя біля будинку або косить газон), тоді як відвідувачі фітнес - клубів за межами спортзалу активно рухаються тільки 8 , 8% часу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: