Вхiд на сайт
Авторизацiя

Масове отруєння на Одещині: госпіталізували вже понад дві сотні осіб

Масове отруєння на Одещині: госпіталізували вже понад дві сотні осіб

Відсьогодні у місті закриті усі ресторани та ринки.


Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко. "З початку спалаху кишкової інфекції в лікувальні установи району та міста звернулися 201 осіб, з них 119 - діти (зокрема, двоє - у віці до року). У числі хворих дорослих четверо - жителі села Броска", - написав він. За словами Абрамченка, поки що причина захворюваності не встановлена.

"Медики стверджують, що за результатами аналізів нічого не висіяли, і припускають вірусологічну спрямованість. Ситуація важка і складна. Вода буде надходити безперебійно. Доза хлору збільшена втричі. Аналізи води хороші", - заявив він.

Також Абрамченко зазначив, що Ізмаїл розгорне додаткові ліжко-місця в класах 9-ї школи, до того ж резервом буде 10-та школа. "Хворі діти будуть надходити тільки в стаціонар. Станом на суботу, 18 червня, в стаціонарах міста і району є ще близько додаткових 80 ліжко-місць. Потреба в медикаментах (розчинах, крапельницях і так далі) забезпечена повністю", - наголосив мер міста.

Наразі в Ізмаїлі триває побудинковий обхід із дезінфекції туалетів приватного сектору, міська влада вже відкликала з відпусток усіх лікарів. "Сьогодні закриті всі ресторани, бари, об'єкти торгівлі, ринки, взяті під охорону всі водойми, де є стояча вода", - додав Абрамченко.

ТСН

С начала вспышки кишечной инфекции в лечебные учреждения района и города обратились 201 человек, из них 119 – дети (в то...

Опубликовано Андреем Абрамченко 18 июня 2016 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: