Вхiд на сайт
Авторизацiя

Правоохоронці Закарпаття просять допомогти колезі, який постраждав у важкій ДТП

Правоохоронці Закарпаття просять допомогти колезі, який постраждав у важкій ДТП

Як раніше повідомляв "Закарпатський кореспондент", У квітні сталася ДТП за участю правоохоронця. Поліцейські звернулися до закарпатців із проханням допомогти.

Василь Малафій, який у квітні внаслідок ДТП отримав тяжкі тілесні ушкодження, 11 червня переніс ще одну операцію, і лікарі нарешті стали говорити про його одужання. Розслідування резонансної справи добігає кінця.

Нагадаємо, 23 квітня працівник поліції – водій автогосподарства ГУНП в Закарпатській області та його друг потрапили під колеса авто, яке їхало на шаленій швидкості в селі Кострино Великоберезнянського району. Обидва чоловіки дивом вижили. Василь Малафій дуже постраждав внаслідок зіткнення – сильний удар прийшовся по голові та корпусу.

Начальник Великоберезнянського відділення поліції Володимир Кувик розповів, що один із потерпілих, який отримав легкі ушкодження, вже видужав і знаходиться вдома, інший – в обласній клінічній лікарні у стабільно важкому стані. Правоохоронець запевняє, що розслідування справи уже добігає завершення, її планують передати до суду вже до кінця місяця.
Володимир Кувик розповідає, що наразі перевіряється все: від технічного стану машини до кожної з травм потерпілого, щоб не було ніяких спекуляцій адвокатів з цього питання у суді.

Начальник слідства Великоберезнянського відділення поліції Іван Хохрун повідомив, що водій, який наїхав на поліцейського, зараз перебуває вдома. За рішенням суду чоловіка відпустили під заставу у розмірі 35 тисяч гривень. Іван Хохрун запевняє, що таке рішення цілком відповідає чинному законодавству. Машина перебуває на спецмайданчику поліції.

«Уже проведено ряд експертиз. Досудове розслідування завершується. Водію інкримінують частину другу статті 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Йому загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років», – інформує Іван Хохрун.

Вже більше місяця ужгородські лікарі рятують життя Василя Малафія. Чоловік переніс важкі операції на щелепі та хребті, під час яких вживлено титанові пластини. Стан правоохоронця потрохи покращується, до нього повертається пам’ять, проте на реабілітацію знадобиться не менше року. Вдома на нього чекає любляча сім’я.

Мама потерпілого Ганна Михайлівна розповідає, що її внук дуже тяжко переносить відсутність батька, бо родина до трагедії дуже багато часу проводила разом і дитина не звикла так довго не бачити люблячих батьків. В лікарні постійно несуть варту дружина чи мама Василя Малафія.

Ганна Михайлівна ділиться, що у важкий для неї час зустріла чимало добрих людей, які духовно і матеріально підтримують їх у всьому. Родина потерпілого і досі потребує допомоги та фінансової підтримки. Небайдужі громадяни можуть переказувати благодійні кошти для порятунку поліцейського. Реквізити банківського рахунку: 4790700007583447, отримувач Малафій Ганна Михайлівна (мати потерпілого).

Відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: