Вхiд на сайт
Авторизацiя

Київ знову брутально обділив Закарпаття

Київ знову брутально обділив Закарпаття


Закарпаття знову задовольняється крихтами з головного "пирога" країни. З рекордної суми коштів, виділених на ремонт доріг в Україні, найзахідніша область отримала чи не найменшу частку.

Про це розповів Директор департаменту економіки Закарпатської ОДА Денис Ман:

"Мушу сказати на наш захист, що ми не найгірші в Україні за станом доріг. Крім того, 2016-й політично обласною радою оголошений роком доріг. Наведу таку показову цифру: за даними фонду регіонального розвитку, зі 110 млн - 87 - це гроші на дороги різного рівня.

Звісно, за рік ми не виправимо повністю ситуацію. Необхідна допомога з Києва. Ми порівняли, скільки отримало Закарпаття та Івано-Франківська область. Ми - 70 млн. “на дороги”, а Франківщина - близько 400 млн на приблизно однаковий кілометраж. Як можна не розуміти в Києві, що Європа дивиться на Україну через Закарпаття? Ми маємо кордони з чотирма державами, і вони бачать стан цих доріг першим."


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: