Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нещасний випадок у Закарпатті - загинув будівельник

Нещасний випадок у Закарпатті - загинув будівельник


З лікарні до Мукачівського районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час надання медичної допомоги помер 49-річний мешканець с.Чомонин.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік працював сезонним робітником. У с.Кольчино під час проведення ремонтних робіт по фасаду будинку він не втримався на металевій конструкції та впав на землю. Потерпілого було госпіталізовано до лікарні, однак травми були несумісні з життям...

Під час поверхневого огляду ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За фактом нещасного випадку у с.Кольчино Мукачівського району, де загинув 49-річний чоловік, правоохоронці проводять перевірку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: