Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жорстока бійка на Закарпатті вклала хлопця на лікарняне ліжко: опубліковано ВІДЕО

Як повідомляється, поліція відкрила кримінальне провадження

Жорстока бійка на Закарпатті вклала хлопця на лікарняне ліжко: опубліковано ВІДЕО


На відео з камери спостереження чітко видно подробиці конфлікту, що стався між учасниками дорожнього руху по вулиці Копанській у Виноградові.

Сьогодні близько 11-ої години на розі вулиць Копанська і Комунальна у Виноградові автомобіль Daewoo наздогнав та заблокував рух чорного BMW з номерними знаками Російської федерації. Водій Daewoo направився до BMW, однак з'ясуванню стосунків перешкодив один з пасажирів. BMW від'їхала, а з Daewoo вишли ще четверо пасажирів і почали між собою сперечатися. Через деякий час (на відео - 5-та хвилина) зав'язалася бійка, внаслідок якої одного з учасників забрала карета швидкої.

Як повідомив Голосу Карпат начальник Виноградівського відділення поліції Віктор Ребрей, правоохоронці наздогнали найбільших активних учасників бійки. Двоє з них наразі затримані. Відкрите кримінальне провадження. Причини й обставини події наразі з'ясовуються. Також керівник поліції Виноградівщини зауважив, що більшість із численних свідків події відмовлялися давати покази.



Натомість, за інформацією деяких інтернет-видань, поліцейські реагували на подію недостатньо оперативно.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: