Вхiд на сайт
Авторизацiя

Іван Дорн процитував гімн України, щоб уникнути зриву концерту у Львові

Співак опублікував патріотичний пост у Facebook на вимогу львівських активістів

Іван Дорн процитував гімн України, щоб уникнути зриву концерту у Львові


Іван Дорн погодився виконати умови львівських активістів, які просили довести свою патріотичну позицію або скасувати концерт. Активісти організацій Добровольчий рух ОУН та Цивільного корпусу «Азов» Львівщини погрожували блокувати концерт співака на «Арені Львів» 17 червня, якщо він цього не зробить, повідомляє ZAXID.NET.

«Ми зв’язалися з командою Івана і попросили запостити на офіційній сторінці карту України з Кримом, фрагмент гімну та слова «Ми переможемо». Це прості речі, які свідчитимуть про його патріотичну позицію. Він підтвердив, що підтримує територіальну цілісність, відтак ми не блокуватимемо концерт», – розповів один із активістів Добровольчого руху ОУН Антон Петрівський.

На сторінці Івана Дорна пост з картою та словами гімну з’явився ввечері 16 червня. У команді артиста повідомили, що справді мали переговори з людьми, які погрожували блокувати концерт, їм вдалося дійти консенсусу, відтак вони впевнені, що концерт ніхто не блокуватиме. Програмний директор Івана Дорна Андрій Голик підвердив, що пост був вимогою активістів, він запевняє, що сторінку у Facebook Іван Дорн веде сам і рішення про публікацію там карти України прийняв самостійно.

Ще не вмерла України, ні слава, ні воля,
Ще нам, браття українці, усміхнеться доля.
Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці,
Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.

МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Опубликовано Иваном Дорн / Ivan Dorn 16 июня 2016 г.


Раніше організатори скасували концерт Івана Дорна в Івано-Франківську та Тернополі, які мали відбутися 9 та 11 червня. Вони пояснили скасування тим, що не «можуть гарантувати безпеку глядачів».

Нагадаємо, що 15 червня комісія культури, молодіжної політики та спорту Львівської міської ради дійшли висновку, що творчість Івана Дорна не підпадає під заборону в рамках ухвали ради, яка забороняє концерти представників українського та іноземного шоу-бізнесу, які підтримують російську агресію. Відтак, виступ співака має відбутися.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: