Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські багатоповерхівки заполонили величезні таргани (ВІДЕО)

Мешканці потерпають від нашестя чорних комах, кажуть вночі в коридор неможливо вийти - аж кишить під ногами. Як боротися з новою халепою і звідки взялися неприємні гості, розбиралася журналіст Ірина Крупко

Ужгородські багатоповерхівки заполонили величезні таргани (ВІДЕО)


Багатоповерхівки у районі вулиці Челюскінців заполонили таргани. Мешканці кажуть – це не звичайні руді, а величезні чорні комахи, які досягають восьми сантиметрів завдовжки.

Комахи повзуть з горища та з підвалу, і найактивніші вночі. У темну пору вийти у під’їзд взагалі неможливо – під ногами кишить.

Біологи кажуть, що ці великі комахи, які заполонили багатоповерхівки - чорні таргани. Перший спалах було зафіксовано ще 5 років назад у багатоповерхівках спального району Ужгорода.

Детальніше у сюжеті "21 Каналу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
hooly 17 червня 2016 13:05
Не нравится 0 Нравится
Завезені з жарких краін. Мабуть з штату флорида сша.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: