Вхiд на сайт
Авторизацiя

Подробиці курйозу в Закарпатті: парубок викрав авто і поїхав покататися з дівчиною (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці курйозу в Закарпатті: парубок викрав авто і поїхав покататися з дівчиною (ФОТО, ВІДЕО)

Курйозне затримання відбулося сьогодні в центральній частині Ужгорода. Там патрульні виявили авто, яке перебуває у розшуку. Правоохоронцям вдалося затримати і самого викрадача.

Викрадений на Берегівщині автомобіль поліцейські знайшли в Ужгороді. Зловмисником виявився 17-річний мешканець обласного центру. Підліток угнав автівку з подвір'я свого дідуся, який мешкає у селі Н. Ремети Берегівського району. Сама ж іномарка належить дядькові "гонщика".

Повідомлення про угон автомобіля Volkswagen Passat надійшло до поліції учора 14 червня від 31-річного виноградівця. Потерпілий розповів, що його транспортний засіб викрали з подвір'я, де проживає його батько.

Про факт незаконного заволодіння автомобілем негайно був повідомлений особовий склад Берегівського відділу поліції та орієнтовано усі відділи та відділення поліції області.

Подробиці курйозу в Закарпатті: парубок викрав авто і поїхав покататися з дівчиною (ФОТО, ВІДЕО)


"Правоохоронці негайно почали пошуки автівку та осіб, причетних до злочину, - розповів начальник Берегівського відділу поліції Василь Рябінчак. – В ході першочергових слідчих дій було встановлено, що до угону автомобіля може бути причетний родич заявника, який мешкає в Ужгороді. І власне там він може на ньому й пересуватись, автомобіль було дано в орієнтування".

Співробітники патрульної поліції у м. Ужгороді та Мукачеві помітили машину, яка була в орієнтуванні. Транспортний засіб та водія затримали на площі Ш. Петефі в Ужгороді. Хлопець визнав свою вину й сказав, що дуже шкодує про те, що накоїв. Свій вчинок неповнолітній пояснив просто, мовляв захотілося покататися. Однак за це тепер йому світить непросте покарання.

За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Викрадене майно поміщено на спецмайданчик Берегівського відділу поліції.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: