Вхiд на сайт
Авторизацiя

НЕ пропустіть! Закарпаття приймає фінал престижного футбольного турніру

НЕ пропустіть! Закарпаття приймає фінал престижного футбольного турніру

Дитячо-юнацькі команди відомих українських клубів змагатимуться за звання чемпіона на спортивних аренах Закарпаття.

14 червня, у Будинку футболу відбулося жеребкування фінальних турнірів сезону 2015-2016 серед команд Вищої (U-14, U-15, U-16 та U-17) та Першої (U-15 та U-17) ліг Дитячо-юнацької футбольної Ліги України.

Матчі відбудуться наприкінці червня – на початку липня 2016 року у чотирьох регіонах: Львівській області, Ужгороді, Одесі та Сумах.

Перед початком жеребкування до присутніх представників клубів та тренерів звернувся перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко: «У першу чергу, хотів би передати вам вітання від президента Федерації футболу України Андрія Павелка, від штабу національної збірної. ФФУ, як ми і домовлялися у минулому році, разом з футбольними клубами, з членами виконкому ДЮФЛУ та з Комітетом дитячого футболу робить усе, щоб фінальні змагання проходили на самому високому рівні.

Торік для проведення змагань ми обрали чотири регіони: Львівщина, Закарпаття, Одещина та Київщина. Ніяких нарікань не було. Тож цього року фінальні змагання знову приймуть ті ж регіони. Усі обрані стадіони сертифіковані Прем’єр-лігою, тому я впевнений, що інфраструктура, підібрана для фінальних змагань, знаходиться на високому рівні».

Перед початком жеребкування члени виконкому ДЮФЛУ проголосували за те, щоб розвести по різних групах дитячо-юнацькі команди «УФК-Карпати» (Львів) та «Карпати» (Львів). Участь у жеребкуванні взяли Вадим Костюченко, головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко, наставники юнацьких збірних Олександр Петраков (U-17) та Сергій Попов (U-16).

Закарпаття приймає фіналістів серед команд Вищої ліги (U-16). Змагання будуть проводитися на ужгородських стадіонах «Авангард» та «Спартак», а також на стадіонах Ужгородського району – Середнє та с. Кам’яниці («Камелот»).

Запрошуємо уболівальників підтримати юних футболістів.

НЕ пропустіть! Закарпаття приймає фінал престижного футбольного турніру


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: