Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мільярд гривень за п’ять місяців – бюджети Закарпаття перевиконали плани надходжень

Мільярд гривень за п’ять місяців – бюджети Закарпаття перевиконали плани надходжень


Впродовж п’яти місяців року до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло більше мільярда гривень податків та зборів, що на 320 мільйонів більше від запланованого. У порівнянні з відповідним періодом минулого року, надходження загального фонду зросли на 56 відсотків, або на 366 мільйонів гривень.

– Виконання затвердженого плану забезпечили всі бюджети міст обласного значення, бюджети районів, об’єднаних територіальних громад та обласний бюджет,
– зазначає голова ОДА Геннадій Москаль. – Таких показників вдалося досягти завдяки збільшенню надходжень податку на доходи фізичних осіб, росту кола платників акцизного податку, зростанню мінімальної заробітної плати та ставок податку, а також у зв’язку з повторним проведенням грошової оцінки землі.

Найбільше зростання надходжень зафіксовано в Тячівській та Вільховецькій об’єднаних територіальних громадах, а також у Берегівському та Перечинському районах і м. Чоп.

Протягом січня-травня до спеціального фонду місцевих бюджетів області мобілізовано податків, зборів та інших доходів у сумі 27 мільйонів гривень, що більше від запланованого на 6 мільйонів гривень. Це на 9 мільйонів гривень більше, ніж минулоріч. Ріст цих доходів зумовлений, зокрема, збільшенням надходжень коштів від продажу землі.

Мільярд гривень за п’ять місяців – бюджети Закарпаття перевиконали плани надходжень



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: