Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Раді зареєстрували постанови про оновлення складу ЦВК

У Верховній Раді зареєстрували проект постанови №4789 про звільнення з посади членів Центральної виборчої комісії, внесений президентом України Петром Порошенком.

У Раді зареєстрували постанови про оновлення складу ЦВК


Також на сайті парламенту з’явився проект постанови №4790 про призначення на посади членів ЦВК, ініційований президентом, передає ZAXID.NET.

Текст проектів постанови відсутній. Обидва документи передані на розгляд керівництву Верховної Ради.

Як відомо, 3 червня під час прес-конференції президент Петро Порошенко заявив, що вніс нові кандидатури до ЦВК у Верховну Раду.

Нагадаємо, у 12 з 15 членів ЦВК семирічний термін повноважень закінчився ще 1 червня 2014 року, але вони продовжують виконувати свої обов’язки на підставі змін у закон України «Про Центральну виборчу комісію», які були внесені в березні 2014 року з метою забезпечення безперервності виборчого процесу під час президентської виборчої кампанії.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: