Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пішов у ліс та не повернувся: рятувальники Закарпаття розшукують людину

Пішов у ліс та не повернувся: рятувальники Закарпаття розшукують людинуСтаном на 20:00 05 червня загубленого не знайдено, пошукові роботи тривають.

Як повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області, 5 червня о 07:55 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що чоловік 1941 року народження, пішов у ліс поблизу с. Пушкіно Виноградівського району та не повернувся.

Звернулись по допомогу до рятувальників родичі зниклого. Вони повідомили, що чоловік вийшов з дому ще вчора 4 червня близько 15:00, а коли ранком не повернувся, вони не на жарт схвилювались. Також рідні повідомили що заблукалий хворіє на епілепсію

Для пошукових робіт залучено 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу гірського пошуково-рятувального відділення м. Іршава та 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. Окрім того чоловіка шукають правоохоронці, місцеві мешканці та рідні.

Станом на 20:00 5 червня загубленого не знайдено, пошукові роботи тривають.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: